1864 rom
Castenschiold RUM

Castenschiold RUM

Castenschiold lancerer sin nyudviklede 1864 rom

Den familiedrevne virksomhed Castenschiold Rum kan se tilbage på 325 års familiehistorie. Castenschiold Rum, der nu er baseret i rommetropolen Flensborg og engang blev grundlagt på den dansk-karibiske ø Skt. Thomas, markedsfører i dag tre premiumprodukter: virksomhedens flagskib Signum Rom, Hjemkomst Rom og den nyudviklede 1864 Rom.

Med 1864, som udelukkende består af de fineste caribiske destillater, mindes virksomheden løjtnant Carl Castenschiold. Dette familiemedlem tjente i den danske hær og deltog i slagene på Dybbøl skanse i 1864. Dette slag fandt sted ikke langt fra Flensborg Fjord mellem de allierede Prøjsen/Østrig og Danmark. Som en særlig modig soldat blev Castenschiold senere hædret af den danske konge med ridderkorset. I dag betragtes det engang så hårdt omstridte område i hele Europa som en særlig samarbejdsvillig og eksemplarisk grænseregion. Med skabelsen af 1864 rom mindes Castenschiold den turbulente historie og fredelige nutid i sit nordtyske hjemland.

1864 er en håndplukket, superfin blanding, der indeholder et udvalg af ekstraordinære og langtidsholdbare caribiske romtyper. Der er udvalgt særlige, traditionelt destillerede romtyper til fremstillingen af 1864, hvis aroma er perfektioneret gennem en lang modningsfase på egetræsfade og til sidst på tidligere sherryfade. Denne modningsproces giver den en enestående fin bouquet af lakrids, nødder, ristet kaffe og en let note af egetræ. Dens behageligt milde og solmodne smag gør 1864 romen ideel som aperitif eller eventuelt som digestif.

PRESS SECTION

Share this post

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on telegram