1864-20190314--2-klein (1)
Castenschiold RUM

Castenschiold RUM

Mindet om et dansk-tysk skæbneår – Castenschiold lancerer sin helt nye 1864 rom

Familievirksomheden Castenschiold Rum kan se tilbage på 325 års familiehistorie. I dag ligger virksomheden i rommetropolen Flensborg, men blev i sin tid grundlagt på den caribiske ø St. Thomas. Castenschiold Rum sælger i dag tre premiumprodukter: firmaets flagskib Signum Rum, Hjemkomst Rum og den helt nye 1864 Rum.

Med rommen 1864, der udelukkende består af de fineste destillater, mindes virksomheden løjtnant Carl Castenschiold. Dette familiemedlem var i den danske hær og deltog i kampene ved Dybbøl skanse i 1864. Opgøret ved Dybbøl mellem de allierede Preussen/Østrig og Danmark fandt sted ikke langt fra Flensborg fjord. Castenschiold modtog senere ridderkorset af den danske konge for sit særlige mod som soldat. Det engang så hårdt bekæmpede område anses i dag for at være en særlig og forbilledlig grænseregion. Med kreationen 1864 Rum mindes Castenschiold den begivenhedsrige historie og fredelige nutid i sin nordtyske hjemegn.

1864 er et håndplukket og meget fint blend, der udmærker sig ved sit udvalg af usædvanlige og langtidslagrede caribiske rom. Der er blevet udvalgt specielle, traditionelt destillerede rom til at kreere 1864, hvis aroma fuldendes ved hjælp af den lange modningsfase i egetræsfade og til sidst i tidligere sherryfade. Denne modningsproces giver rommen en enestående fin bouquet af lakrids, nødder, ristet kaffe og en fin note af egetræ. På grund af sin behageligt milde og solmodne smag egner 1864 sig helt perfekt som aperitif eller som drink efter maden, hvis man foretrækker det.

facebook: https://www.facebook.com/castenschioldrum

instagram: https://www.instagram.com/castenschioldrum/

Mere info: www.castenschioldrum.com

Kan købes hos Frederiksberg Fine Food her: https://frbfinefood.dk/ . Herudover i grænsebutikkerne og på vores hjemmeside. 

PRESS SECTION

Share this post

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on telegram