Castenschiold Hjemkomst Rum_black
Castenschiold RUM

Castenschiold RUM

Hjemkomst: 100 års dansk genforening – Castenschiold Rum har kreeret en jubilæumsgave

Efter den dansk-tyske krig i 1864 måtte Danmark afstå tre nordtyske hertugdømmer, som kom under preussisk og østrigsk administration. Et halvt århundrede senere blev det fastlagt i Versaillestraktaten, at der skulle være en folkeafstemning. Den resulterede i, at Sønderjylland igen blev en del af Danmark den 15. juni 1920. Denne dag er siden da blevet fejret som genforeningsdagen i Danmark. Den dansk-tyske grænse løber den dag i dag stadig langs denne demokratisk fastlagte linje.

I anledningen af 100-års jubilæet for denne historiske begivenhed har Castenschiold Rum lanceret en eksklusiv genforeningsudgave af Castenschiold Signum Rum, som kun findes i et meget begrænset antal.

Castenschiolds sortiment består i dag af sorterne Signum Rum, Hjemkomst Rum, 1864 Rum og endelig Governor’s Rum, som kommer i midten af 2021.

Alle rom består af nøje udvalgte blends fra de bedste destillerier i Caribien og Sydamerika. Master-blenderen bruger udelukkende 8 til 21 år gamle rom til Castenschiold Hjemkomst Rum, der fremstilles ud fra de traditionelle processer “pot still” og “column still”. ”Vores Hjemkomst Rum overbeviser frem for alt med sin delikate mildhed. På grund af den lange lagringstid på fad under tropiske forhold har den en let, træagtig bouquet og nuancer af lakrids, lysristet kaffe og sød brændt karamel”, forklarer ejeren. ”Den lange modningsproces ved caribiske temperaturer giver Castenschiold Rum en usammenlignelig aroma, og lagringen i tidligere bourbonfade og vintage sherryfade sørger for de fine noter i dette premiumprodukt.”

Alle sorterne skal helst drikkes rent. De egner sig særlig godt som aperitif og eller som drink efter maden.

I 2021 begyndte virksomheden at eksportere til Danmark, hvor rom nyder stadigt stigende popularitet. Tendensen er helt klart i retning af produkter af høj kvalitet og premiumprodukter, såsom Castenschiold Hjemkomst Rum.

facebook: https://www.facebook.com/castenschioldrum

instagram: https://www.instagram.com/castenschioldrum/

Mere info: www.castenschioldrum.dk

Kan købes hos Frederiksberg Fine Food her: https://frbfinefood.dk/ . Herudover i grænsebutikkerne og på Castenschiold Rum hjemmeside.   

PRESS SECTION

Share this post

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on telegram